rockprofeten

Festivalsommarrapportering

Kategori: Tankar/Profetior

Har precis fått reda på att mitt band kommer att spela på en Rockfestival i Trondheim i Augusti. PSTEREO anordnar en festival och det är i samband med den vi ska spela på något vis. Resan och boendet betalt, hä ä bare å åk!

http://www.pstereo.net/ - Festivalen
http://www.quartervoice.com/ - Mitt band

Allt är i planeringsstadiet än så länge, så jag och grabbarna väntar med spänning på mer info. Vidare så är det också bestämt att vi ska gigga på Sundsvalls Gatufest. Detta är på lördagen 9/7 kl 19:30. Scenen som står vid Donken. Vet inte vad de kallar den det här året. Det kan vara Lilla Scenen, demoscenen, Sensus-Scenen, Drakscenen, Oljudsscenen, Gömdiskymmundanscenen eller jag vet inte riktigt men kul ska det bli.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DATTA-TA-TA-DAAAAAOOOOW!!!!!
Och nu blir det nyheter.

Senaste nytt.
Allt färre går på festivaler och konserter, det visar en studie som jag själv gjort och uppmärksammat under åren. Festivalarrangörer går back, festivaler ställs in och folk verkar i regel ta lättvindigt på detta. Rycker på axlarna och fortsätter spela Kinect och lyssnar på nya favoritlistan på Spotify.

Har vi blivit så lata och blasé att vi inte kan flytta vår person från tv-soffan till festivalgräset? Nöjer vi oss med att ladda hem dvd-utgåvan av en konsert? Vad får det här för konsekvenser och vilka kan vi reda se?

Fortsättning följer i sena sändningen.

God kväll.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kommentarer


Kommentera inlägget här: